Szeretsz túrázni? Érdekel a hegymászás, kalandutazás? Akkor itt a helyed!

hegyivezetes.hu

Csúszásgátló cipőre

2015. november 05. - hegyivezetes.hu

Azon túrák alkalmával (mint például őszi Magas-Tátra gyalogtúra vagy az Annapurna trekking), ahol hágóvasra általában nincs szükség, azonban előfordul, hogy gumitalpú cipőnkben már csúszkálunk, éppolyan hasznos lehet egy cipőtalpra szerelhető csúszásgátló, mint a járművek gumiabroncsaira a hólánc. Mi erre a célra a Snowline Spikes Chainsen Light és Spikes Chainsen Pro termékét ajánljuk.

A mindössze 210 gramm súlyú (Light változat) csúszásgátló használata kifejezetten jeges utakon vagy keményre döngölt, csúszós havon ideális futáshoz, gyalogláshoz, túrázáshoz, vagy akár léki horgászathoz is. A csúszásgátló láncai és 1 cm-es tüskéi rozsdamentes acélból készülnek, gumija (Hi-Tech Elastomer) pedig akár -60 fokban sem fog cserbenhagyni. A hólánc, amely négyféle méretben kapható, minden cipőre (városi, sport-, vagy túrabakancsra) kiválóan illeszkedik, és emellett gyorsan fel- és levehető. Nem hagyható ugyanakkor figyelmen kívül, hogy a hágóvasat nem helyettesíti, azzal nem egyenértékű, ezért hegymászásra nem használható.

13793r_2.jpg

Megvásárolható: a Nomádban és a Bergfuchs Webshop-ban.

Lejegyezte: Farkas Zsolt 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyivezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr718039414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása